Karkötő kollekció

Rózsakvarc - Szerelem

Amazonit - Remény

Császár Jáspis- Legfőbb tanító

Ametiszt - Védelmező

Türkiz - Kommunikáció

Ónix - Energia

Óceán Jáspis - Bölcsesség

Rodokrozit - Boldogság

Tigrisszem - Nyugalom

Kék Föld Jáspis - Bátorság

Ezüst Türkiz - Önbizalom

Achát - Holdfény Istennő

Apple óraszíj kollekció

Ethereal Labradorit

Earth Goddess

Powerful Force

Twisted Ocean

Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.

A termékre vonatkozó jótállás feltételei:

30 napos garanciát vállalunk . Amennyiben gyári hibás a termék maradéktalanul cseréljük vagy vissza térítjük az árát. Ez esetben a vevő vissza küldi a terméket melynek költsége a forgalmazót terheli. A termék bevizsgálásra kerül, hogy gyári hibás-e. Amennyiben nem gyári hibás, hanem sérülésből, rossz használatból eredő hibák nem minősülnek garanciális cserének. Minden esetben a termék visszaküldését követően bevizsgáljuk a terméket, a hiba okát és ennek megfelelően járunk el a garanciális kérdésekben. A visszaküldés díja a vevőt terheli. Garanciális csere esetén az eladót terheli a vissza küldés. Nem garanciális hiba esetén a vevőtől az eladóig való postai költség a vevőt terheli.

Szállítás egész Magyarország területén 2-5 napon belül. Készlet hiány esetén és tekintettel a Covid helyzetre a szállítás csúszhat 1-2 héttel. A szállítási díj 0Ft. rendelésnél ingyenes szállítás.

Shopping Cart