Lelki megtisztulás – hogyan csinálják a szakértők?

A lelki megtisztulás azon a gondolaton alapszik, hogy minden energiából áll. Nem csak te, hanem még a házad, a házi kedvenceid, a fák, a kütyüid és az autód is. Minden. Ez az oka annak, hogy a rossz kapcsolatból származó tárgyakat gyakran nehéz megnézni vagy körülnézni, mert tele vannak rossz energiával.

 Éppen ezért az ellopott gyógyító kövek balszerencsét hoznak, mert rossz energiát sugároznak. Ezért soha nem érzi magát biztonságban egy szerencsétlen múltú házban, mert még mindig hordozza a korábbi tulajdonosok negatív energiáit. A legfontosabb, hogy te magad nehéznek, letargikusnak és kimerültnek érzed magad, mert tele vagy negatív energiával.

Először azonosítsd a negatív energia okát. A problémákat csak akkor tudod eltávolítani, ha tisztában vagy velük, igaz? Ugyanez vonatkozik a lelki megtisztulásra is. Csak akkor hatásos, ha tudod, mit kell tisztítani.

 Például régóta érzel hátfájást a rossz testtartás miatt. Figyeld meg, miért csinálod ezt a testtartást. Miért lógatod a vállad? Ez azért van, mert félénk vagy, szívbetegséged van, és megpróbáltad eltitkolni? Vagy csak szomorú vagy, és valami már régóta zavar? Mi az oka ennek a bizonytalanságnak vagy szomorúságnak? Ez egy rossz kapcsolatból származik? A családoddal vagy a barátaiddal folytatott veszekedés miatt? Milyen traumád lehet? Figyeld meg a tested és a környezeted által kifejezett finom utalásokat, hogy Te és tested megegyezzen a megoldásban.

Miután azonosítottad a problémát, most meg kell tisztítanunk ezt a negatív energiát azáltal, hogy mozgásra késztetjük őket, hogy felszabaduljanak. A negatív energia köztudottan stagnál. Okkal vannak ott. Olyan sokáig tápláltad őket minimális szokásokkal, amelyekről nem is tudtad. Rossz energiát táplálsz. Energiába fektetsz be, ami csak kimeríti létedet.

Barbara Moore, a bestseller író, tanár és a csoda és a varázslat tanulója szerint, különösen a láthatatlan energiák területén, nincs egyetlen módja a szellemünk megtisztításának. Mindenkinél más és más, mert mindannyian egyediek vagyunk a különböző célokra. Szerencsére vannhatékony példákat adott nekünk az energiamező megtisztításához.

A lista olyan technikákat tartalmaz, amelyek mozgás-, víz-, tűz-, levegő- és szellemalapúak. Ezekből a kategóriákból fedezd fel, mi működik a számodra. Tudni fogod, hogy működik, ha minden rituálé után másnak és felfrissültnek érzed magad. Ezek azt jelentik, hogy következetesen kell csinálni, hiszen a lelki megtisztulást többször is el kell végezni, különösen, ha nagyon zaklatottnak érzed magad. Ilyenek a séte, tánc, zene, víz, vizuális meditáció, füstölők, légzés gyakorlatok, rendrakás, ásványok és még sok más. Neked mi vállt be, hogyan energizálod magad? 🙂